magicmushroomstudio.hu

Sziasztok!

Mi egy fotós és videós
házaspár vagyunk

A szakmánkból adódóan mindig is álmodoztunk egy olyan helyrõl, ahol a kis tér sem korlátoz minket abban, hogy nagyszerû ötleteket valósítsunk meg.

Büszkén osztjuk meg veletek a kreatív játszóterünket.

A mini, több díszletes világunkban minden egyes részletre különös hangsúlyt fektetünk. Mindegy, hogy egy fotós projektet vagy videó forgatást tervezünk, mindig arra törekszünk, hogy az elképzelések és a díszletek tökéletesen illeszkedjen egymáshoz és egyedi hangulatot teremtsen.

Itt mindig akad valami új és izgalmas projekt amin dolgozunk. Inspirálnak a hozzánk érkezõ mûvészek alkotásaikkal, vagy egy bájos család tele szeretettel. Az egyedi portfolió tervezésében is segítünk.

Tudjuk, hogy minden esemény más és hogy minden ügyfél más elképzelésekkel rendelkezik, ezért bármilyen kívánság is legyen, mi mindig törekszünk arra, hogy teljesítsük az elvárásokat és lehetõség szerint túl is szárnyaljuk azokat.

Ezért bármilyen munkát is vállalunk, mindig igyekszünk a saját egyediségünket belevinni, és különleges emlékeket teremteni.

Kövess minket, és fedezd fel velünk a kreativitás és a fotózás/videózás különleges világát!

Stúdiónk bemutatása Fotógaléria

magicmushroomstudio.hu magicmushroomstudio.hu magicmushroomstudio.hu magicmushroomstudio.hu magicmushroomstudio.hu magicmushroomstudio.hu magicmushroomstudio.hu
Telefon

+36 (70) 679 8557

STÚDIÓ

8000 Székesfehérvár,
Berényi út 101.

E-mail

info (kukac) magicmushroomstudio.hu